Be Free in Body & Mind

Be free in body & mind podcast

Deze podcast gaat over vrij zijn op alle manieren die er zijn in het leven.

Jezelf vrij voelen in je lichaam, en in je mind.

We hebben het in deze podcast over sporten/bewegen, mindfulness en hoe je nou goed voor jezelf kan zorgen. In deze podcast gaan we zorgen dat jij op nummer 1 komt te staat in jouw leven.

Ik weet uit ervaring dat je droom leven creëren best een uitdaging is en vaak is er veel aan vooraf gegaan. Daarom ben ik op onderzoek gegaan om te kijken hoe andere vrouwen die hun droom leven hebben gecreëerd dit hebben gedaan, en wat daaraan vooraf is gegaan. deze interviews kun je ook beluisteren op alle bekende kanalen zoals Spotify.

Voel jij dat het tijd is om voor jezelf te kiezen? Om vanuit je volle potentie voor je gezondheid op lichamelijk en geestelijk vlak te gaan? Luister dan snel naar de Be free in body & mind poscast.

 

 

In deze aflevering neem ik je mee in het proces jezelf vrij voelen en helemaal vrij zijn in je lichaam.

Want wat betekend het precies, vrij zijn in je lichaam? En hoe bereik je dan die vrijheid? Ik leg het je helemaal uit en ook geef ik je tips die je direct kan toepassen in je leven zodat je die vrijheid ook kunt gaan ervaren.

Heel veel luister plezier lieve luisteraars!

Lieve vrouwen, deze podcast heet Be free in body & mind. Maar misschien weet je helemaal niet wat dat nou precies betekent. Ik snap je helemaal, dus ik heb een aflevering voor je opgenomen over wat vrij zijn in je mind nou precies betekent.

Als je je echt vrij gaat voelen in je mind, dan zal je namelijk zo veel geluk en vrijheid gaan ervaren! Luister dus snel want ik geef je ook direct praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan om zelf die vrijheid te gaan creëren.

Ik ben super excited dat ik dit mooie verhaal van Romy met jullie kan gaan delen.

Ik hen Romy geïnterviewd over haar droomleven en hoe ze dit heeft gecreëerd. Romy is zo’n 3 jaar geleden in een heftige burn-out terecht gekomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de uit haar comfortzone is gestapt en eindelijk haar hart is gaan volgen.

Nu is ze ondernemer en helpt ze vrouwen die graag voor hunzelf willen beginnen. Romy verteld je over de gebeurtenissen in haar leven die haar gebracht hebben tot waar ze nu staat en eindelijk de vrijheid ervaart waar ze altijd al van droomde.

Je kunt mij volgen op Instagram @sabinemelissasmit

In deze aflevering ben ik in gesprek gegaan met Gretta. Eigenaar van leef bewust Nederland en een super inspirerende vrouw. Gretta heeft veel meegemaakt in haar leven en heeft ervoor gekozen dat ze hier haar lessen uit leert en heeft haar droom leven gecreëerd.

Samen met haar man is ze eigenaar van het bedrijf leef bewust Nederland en hun missie is om  Nederland het gezondste land ter wereld maken.

Ze hebben samen 5 jaar lang de wereld rond gereisd en hier heel veel geleerd over het leven, hunzelf en de dromen die ze hebben. Voor mij is Gretta een super mooi voorbeeld van een vrouw die haar hard volgt.

Je kunt Gretta volgen op Instagram @nomadgretta

Mij kun je volgen op Instagram @sabinemelissasmit

Sabine Melissa Smit